KONYA / EREĞLİ - İvriz Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi

İvriz Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi

GAYBİ MAH. 96704. SK. NO 15/1 EREĞLİ / KONYA
Vizyon
İvriz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak vizyonumuz araştırma merkezimizde yapılan çalışmalar ile ülkemizi hayvancılık alanında gelişmiş ülkeler seviyesine taşımaktır. Öğrencilerimizin üniversite öğretim üyeleri ve altyapısından faydalanarak en iyi şekilde temel eğitimlerini almasına önem vermekteyiz. Yapılacak eğitim öğretim ve araştırma geliştirme faaliyetlerini öğrenci ve öğretmenlerimizin tam katılımı ile farklı disiplinleri bir araya getirerek hayvancılık alanına teknoloji ve yenilikçi yaklaşımlar geliştirmek temel vizyonumuzdur.
Misyon
İvriz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak misyonumuz tarım ve Hayvancılık alanında, üniversite ile işbirliği içerisinde öğrencilerimizi en donanımlı şekilde yetiştirmektir. Mezunlarımızı yenilikçi ar-ge ekosisteminde birer girişimci, bir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kendi alanlarında lider ve tüm insanlığa faydalı bireyler olarak hayata hazırlamak temel misyonumuzdur